River Kwai
Vlaamse Kaai 14
2000 Antwerpen

zaterdag, 23 maart, 2019 - 19:30

Chef Boonyarit Somsanga ontdekte het koken in het Thaise leger. Na zijn legerdienst als kok ontwikkelde hij zijn smaakpallet pas echt. Op zijn eigen boerderij in Thailand kweekte hij groenten en kruiden, later werd ook veeteelt toegevoegd. In 1989 kwam hij dan naar België om de Thaise keuken voor te stellen. Nu, 30jaar later, staat hij nog steeds achter het roer van 1 van de meest bekende Thaise restaurants van Antwerpen.

Looks: Het lijkt wel of je even naar de jungle wordt gecatapulteed: werkelijk alles ademt hier Thaise sfeer uit maar -gelukkig- zonder klef te worden. Nog geen vakantieplannen? Geen probleem dus, in deze alom bekende Thaise topper ga je voor 1 avond op reis naar Zuidoost Azië.

Prijscategorie: €€

Leeftijdscategorie: 
50+
Inschrijven tot: 
donderdag, 21 maart, 2019 - 12:00
Annuleren tot: 
maandag, 18 maart, 2019 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: 

Schrijf me in op de wachtlijst