donderdag, 25 januari, 2018 - 19:00

Deze Contemporary Grill Cuisine, opende nog maar pas de deuren in Knokke. Het is een volwaardige off-spring met eigen identiteit van sterrenzaak Cuines33 dat zich een paar huisnummers verder bevindt. Deborah Hellburg en Maurice De Jaeger zijn gastvrouw en chef. Samen hebben ze expertise en ideeën opgedaan bij Oud Sluis, Pure C, Bartholomeus en Le Cirque. In dit restaurant proef je gegrild rundsvlees van verschillende rassen, vis of kreeft. De menukaart geeft een ruime keuze aan hapjes vooraf, creatieve side dishes bij de gegrilde gerechten en unieke desserts – iemand een verse ananas die zes uur aan het spit gaart totdat die volledig met zoute karamel verzadigd is?

Looks? Let op de verschillende eyecatchers: naast de bar vind je een koelkast met rijpende vleeswaren, in de open keuken zie je de houtskoolgril staan en er staat ook een groot spit waar de ananas en zwartpootkippen geduldig rondjes draaien. Je ziet meteen de stoere look met veel ruw hout en industriële elementen maar tegelijk ook speelse en kleurrijke elementen.

Prijscategorie: €€

 

Leeftijdscategorie: 
50+
Inschrijven tot: 
maandag, 22 januari, 2018 - 18:00
Annuleren tot: 
zaterdag, 20 januari, 2018 - 18:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: