vrijdag, 9 maart, 2018 - 19:30

Het centrum van Genk doet met zijn brede boulevards en hedendaags beton (en een klein beetje verbeelding) denken aan een kruising van Rotterdam en New York. Dit trendy restaurant past perfect in deze setting. Hier dineren is een beleving op zich. De super joviale gastheer Muri verzorgt er alles tot in de puntjes. Het team in de keuken legt zich onder leiding van chef Antoine toe op kraakverse topproducten. Elke dag streven ze samen met hun team naar dat tikkeltje meer. De kaart is mondain van repertoire en vermeldt naast klassieke Franse en mediterraanse gerechten ook kraakverse sushi, sashimi en nigiri. Deze wereldse toets is een logisch gevolg van de culturele knowhow die typisch is voor Genk en de dagelijkse aanlevering van verse vis. Uniek voor de kaart is ook het aparte hoofdstuk ‘kleine degustatiegerechten’. Kunstwerkjes op je bord die in combinatie met een glaasje wijn ieders zinnen prikkelen. De zaakvoerder zelf staat mee in voor de gerechten op de kaart en voor voor een selectie van fantastische wijnen, niet enkel geselecteerd op naam maar vooral op smaak.

Looks: Al bij het binnenkomen voel je meteen dat het hier om een klassezaak gaat. Gelegen op de benedenverdieping van Hotel Carbon ademt deze plek een luxe uit van strak design gecombineerd met eclectische afwerking en veel hout voor de gezellige toets. Niet meteen een naam op te plakken, ga het dus vooral even zelf ontdekken!

Prijscategorie: €€€€

Leeftijdscategorie: 
38 - 49
Inschrijven tot: 
donderdag, 8 maart, 2018 - 18:00
Annuleren tot: 
maandag, 5 maart, 2018 - 18:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
8,50 €
Product: