zaterdag, 10 maart, 2018 - 20:00

Het concept: Een kom en een lepel! Heel eenvoudig. Niets meer of niets  minder, efficiënt en geraffineerd. Sang-Hoon is ook chef van het tweesterrenrestaurant L’air du temps. Hij nodigt je graag uit om het nieuwe concept te komen ontdekken, geïnspireerd op zijn ervaringen van zijn culinaire reizen. Verwacht je dus gerust aan gastronomische hoogstandjes in dat kommetje.

Looks: Het interieur met tonen van grijs en olijfgroen werd uitgewerkt door studio Exsud en biedt het nodige comfort en ontspanning aan. Zowel stoelen als tafels werden op maat van het restaurant gemaakt. Het ambachtelijk gemaakt vaatwerk is van de hand van het Atelier Bibenbou. Hier is oog voor detail, dat merk je meteen. Een gevoel van verfijnde luxe op een moderne manier, zonder op te vallen maar oh zo smaakvol.

's Avonds kies je hier voor een vast menu aan 65€ bestaande uit 5 gangen van pure verwennerij.

Leeftijdscategorie: 
50+
Inschrijven tot: 
donderdag, 8 maart, 2018 - 18:00
Annuleren tot: 
maandag, 5 maart, 2018 - 18:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: