vrijdag, 21 juni, 2019 - 19:30

Achter het fornuis staat niemand minder dan topchef Marc Clément, die zijn strepen in de gastronomische wereld reeds ruimschoots heeft verdiend. De gerechten worden bereid met innovatieve technieken en volgens de inzichten van Marc.

Vandaag zorgt het team van deze vooruitstrevende plek voor betaalbare gastronomie in de vorm van frisse, eigenzinnige creaties die de meest veeleisende fijnproevers verrassen.

Looks: Gelegen aan het modernste huis van het land (hint hint!) trekt deze gastronomische bistro de lijn mooi door. Moderne luxe maar toch met voldoende gezelligheid. Bij mooi weer is het heerlijk zitten op het ruime terras.

Prijscategorie: Menu 3 gangen aan 45€

Leeftijdscategorie: 
50+
Inschrijven tot: 
woensdag, 19 juni, 2019 - 12:00
Annuleren tot: 
zondag, 16 juni, 2019 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: