donderdag, 8 maart, 2018 - 20:00

Hier staat elke carnivoor een verrassing te wachten: de kwaliteit van de gerijpte vleessoorten is formidabel, de cuissons zijn perfect en de begeleidende frieten en sauzen gewoonweg heerlijk. Hier weten ze wat ze doen, onze hoofdstad is een walhalla voor vleeseters rijker!

Dit restaurant staat in het teken van de Franse streken. Het richt zich vooral op rundvlees van hoge kwaliteit maar besteedt ook speciale aandacht aan culinaire producten uit alle hoeken van Frankrijk: Worst van Aveyron, Noir de Bigorre ham, Sint-Jacobsnoten uit Dieppe of onze verfijnde kazen zijn een voor een schatten die men verzamelde  in deze tempel gewijd aan lekker eten en gezelligheid. De methode is daarbij even belangrijk als het resultaat. De nadruk ligt op respect voor voorouderlijke know-how en traditionele technieken. Passeer nadien gerust even langs de vleestoog om nog een stukje zaligheid mee naar huis te nemen.

Looks: Luxueus zonder chique te doen. Mooie stukken vlees verwelkomen je bij de ingang van deze brasserie en maken meteen duidelijk waar het hier om draait. Gezelligheid zonder al teveel poespas maar met smaakvolle combinaties van hout en donkere kleuren.

Prijscategorie: €€€€

 

Leeftijdscategorie: 
38 - 49
Inschrijven tot: 
woensdag, 7 maart, 2018 - 18:00
Annuleren tot: 
zondag, 4 maart, 2018 - 18:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: