donderdag, 20 december, 2018 - 19:30

Jong keukengeweld Davy Devlieghere is niet aan zijn proefstuk toe, hij deed namelijk ervaring op bij enkele toprestaurants als Hof van Cleve en 't Zilte. Nu pakt hij uit met een eigen concept dat klassiekers uit de franse keuken zo authentiek mogelijk brengt, maar toch voorzien van een hedendaagse insteek.  Met de hedendaagse kaart geeft de chef zichzelf volledig carte blanche. Hier kies je om jezelf te laten verrassen door de inspiratie en creativiteit van de chef. Geen overbodige schuimpjes of toeters en bellen, maar goed uitgebalanceerde gerechten. Waarbij mooie verse producten centraal staan.

Looks: Een feilloze combinatie van warm, gezellig en met een industriële noot. De lederen zeteljes zorgen dat je helemaal op je gemak zit. De stemming van de kaart wordt hier voortgedragen in het interieur: no nonsens en een tikje stoer maar met gevoel voor stijl en afwerking. We like!

Prijscategorie: €€€

Leeftijdscategorie: 
38 - 49
Inschrijven tot: 
woensdag, 19 december, 2018 - 12:00
Annuleren tot: 
zondag, 16 december, 2018 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: