donderdag, 21 februari, 2019 - 19:30

Deze nieuwe culinaire hotspot in de Brabantdam in Gent legt je graag in de watten. Chef Tom Van Lysebettens kookte onder meer bij Oud Sluis, Market en C-Jean en zwaait nu de plak in zijn eigen zaak samen met zijn vrouw Alison Roels. Aan ervaring ontbreekt het dit team al zeker niet. De chef serveert een klassieke Franse keuken met hedendaagse interpretaties en technieken. Verwacht je aan prachtig afgewerkte en vooral grappige bordjes onder het motto “eten is een feest”.

Looks: Hier huisde voorheen een pitazaak. Na een grondige renovatie komt het authentieke karakter van het herenhuis weer piepen. Verder een sobere inrichting met stoere toetsen.

Prijscategorie: Hier kies je voor een menu (vanaf 55€)

Leeftijdscategorie: 
50+
Inschrijven tot: 
dinsdag, 19 februari, 2019 - 12:00
Annuleren tot: 
zondag, 17 februari, 2019 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: