vrijdag, 26 april, 2019 - 19:30

In de vroegere brouwerij Chevalier-Marin kan je gezellig iets drinken of een lekker hapje eten. Chef Anja deelt er haar passie voor lekkere, pure dingen. Elke vier weken past ze de kaart aan, steeds met verse seizoensgroentjes erbij van plaatselijke telers en handelaars. En laat je vooral niet tegenhouden om je pure gerechtje te combineren met een glas aangepaste wijn.

Looks: Tot begin jaren ‘60 was dit gebouw van brouwerij Chevalier-Marin. De paarden leverden de vaten. Op de binnenkoer herken je nog de oude paardenstallen. Het was hoog tijd om nieuw leven in de brouwerij te brengen. Een strak design en minimalistische aankleding zorgen dat het plaatje klopt.

Prijscategorie: €€

Leeftijdscategorie: 
25 - 37
Inschrijven tot: 
woensdag, 24 april, 2019 - 12:00
Annuleren tot: 
maandag, 22 april, 2019 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21% btw.
9,50 €
Product: