donderdag, 18 april, 2019 - 19:30

In dit restaurant dat afgelopen zomer de deuren opende, kan je aan foodsharen doen. "Niet echt origineel meer" denk jij? Verwacht hier gerust foodsharing op een hoger niveau: geen klassieke tapas, maar originele en heerlijke afgewerkte minigerechtjes.

Lekker eten wordt immers nog beter als je het deelt met de juiste mensen. Maar dat is niet de enige reden. Nieuwe smaken ontdekken, daarvoor is foodsharen de way to go. Meeproeven van de keuze van je gezelschap en zo (opnieuw) verliefd worden op een groente of een fantastisch stukje vlees of vis. Hell yes.

Bovendien trekt deze urban hotspot volop de kaart van DIY, alles wordt zoveel mogelijk zelf en op eigen bodem gekweekt. Van de groenten en kruiden op je bord, tot de heerlijke home made ice teas in de bar.

Looks: het historisch pand werd in al haar glorie gerestaureerd en vormt nu een dankbaar kader voor de smaakvolle inrichting. Hoge plafonds, brick walls, betonnen vloeren, schapenvelletjes,.. Hier weten ze feilloos oud in nieuw te laten doorvloeien.

Prijscategorie: €€

Leeftijdscategorie: 
50+
Inschrijven tot: 
dinsdag, 16 april, 2019 - 12:00
Annuleren tot: 
zondag, 14 april, 2019 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door Eat&Meet, 21%btw.
9,50 €
Product: