donderdag, 26 oktober, 2017 - 19:00

Chef-kok Walter Micelli kreeg de Italiaanse traditionele gerechten met de paplepel ingegeven. Hij koestert al vele jaren deze Italiaanse traditie in zijn restaurant. Versheid en authenticiteit kenmerken dan ook zijn pure keuken met kraakverse smaken. Puglia ligt in de hak van de Italiaanse laars. Dit stukje oude Italië produceert massa’s olijven en exclusieve wijnen. Deze pure smaken, gerijpt in de zon, kan je hier proeven.

Looks? Architect Massimo Pignanelli tekende het trendy interieur. Het resultaat? Een virtuose combinatie van Italiaanse gezelligheid, strakheid en functionaliteit.

Hier kom je om van authentieke smaken te genieten in fijn gezelschap!

Prijscategorie: €€

Leeftijdscategorie: 
38 - 49
Inschrijven tot: 
maandag, 23 oktober, 2017 - 18:00
Annuleren tot: 
vrijdag, 20 oktober, 2017 - 00:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door E&M, 21%btw.
9,50 €
Product: