Het Feestpaleis
Toleindestraat 20,
9080 Lochristi (Beervelde, naast Gent)

zaterdag, 19 mei, 2018 - 21:30

Op 19 mei wordt Het Feestpaleis in Lochristi de place to be voor happy singles. 

Na het succes van onze laatste editie slaan Singles en Smartvibes opnieuw de handen in elkaar voor de grootste en vooral leukste single party van het land.

Wat mag je verwachten?

Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. En dit alles in het thema van de avond: Burlesque. Denk hier aan special acts en leuke verrassingen in een Art Nouveau kader.

Natuurlijk zijn de superpraktische slotjes en sleuteltjes weer van de partij. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van de SmartDrinks en party's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het thuis weer los te krijgen) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje om op jacht te gaan. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Tip: de kleur van de slotjes en sleuteltjes zal ook de leeftijdscategorie van je gespreksstarter verklappen zodat je die lastige vraag ook al niet meer hoeft te stellen.

Praktische info:

Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria. En je bent nooit te oud om te feesten.

Dresscode: Casual Chic voor de heren, elegant voor de dames. Laat je gerust inspireren door de roaring 20's & 30's in je kledingkeuze voor vanavond!

Zaterdag 19 mei 2018.
Buffet van 19u30-21u30 (Inschrijving verplicht)
Party vanaf 21u00 tot 4u

Tickets: Je boekt best je plaatsje online, zo ben je zeker dat je mee kan feesten. Je hoeft geen ticket af te drukken, kom je bij aankomst gewoon even aanmelden op naam aan de balie van Singles/ Eat&Meet. Hier krijg je dan ook meteen je slotje of sleuteltje overhandigd.

 

Leeftijdscategorie: 
Alle leeftijden
Inschrijven tot: 
donderdag, 17 mei, 2018 - 23:00
Annuleren tot: 
maandag, 14 mei, 2018 - 23:00
Inbegrepen in de prijs: 
Inkom, glaasje bubbles, fingerfood, special acts, gespreksstarter, organisatie door Singles, 21%btw.
19,00 €
Product: