Felix Pakhuis
Godefriduskaai 30
2000 Antwerpen

vrijdag, 22 juni, 2018 - 21:00

Na het succes van de vorige editie moesten we niet lang nadenken om opnieuw een spetterende party in te plannen op 1 van onze favoriete locaties: Het Felix pakhuis in het bruisende Eilandje te Antwerpen.

Singles en Smartvibes slaan dus opnieuw de handen in elkaar voor een avond vol dansbare deuntjes, leuke gespreksstarters, summervibes en natuurlijk een héél grote bende vrolijke Singles.

Thema van de avond: Let's get Spanish!! Verwacht je dus aan een heerlijk zomers sfeertje en trek zeker je zonnigste outfit uit de kast.

We voorzien een glaasje bij aankomst, hapjes, speciale acts en héél veel sfeer. Zin om jezelf helemaal te laten gaan in het thema? Doe gerust! Onze Dj zorgt alvast voor de leukste deuntjes en ambiance tot diep in de nacht.

Natuurlijk zijn de superpraktische slotjes en sleuteltjes weer van de partij als handige gesprekstarters. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het thuis weer los te krijgen) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje om op jacht te gaan. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Tip: de kleur van de slotjes en sleuteltjes zal ook de leeftijdscategorie van je gespreksstarter verklappen zodat je die lastige vraag ook al niet meer hoeft te stellen.

Praktische info:

Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria. En je bent nooit te oud om te feesten.

Dresscode: Casual Chic voor de heren, elegant voor de dames. Laat je gerust inspireren door ons thema: Let's get Spanish..

Vrijdag 22 Juni 2018.
Party vanaf 21u00 tot 4u

Tickets: Je boekt best je plaatsje online, zo ben je zeker dat je mee kan feesten. Je hoeft geen ticket af te drukken, kom je bij aankomst gewoon even aanmelden op naam aan de balie van Singles/ Eat&Meet. Hier krijg je dan ook meteen je slotje of sleuteltje overhandig

Prijs ad kassa: 20€

Leeftijdscategorie: 
Alle leeftijden
Inschrijven tot: 
donderdag, 21 juni, 2018 - 23:00
Annuleren tot: 
zondag, 17 juni, 2018 - 18:00
Inbegrepen in de prijs: 
Inkom, glaasje bubbles, fingerfood, gespreksstarter, organisatie door Singles & Smartvibes, 21%btw.
19,00 €
Product: